Zašto postati član?
prev
next

Novosti

30.11.2011.

Trogir Portal

U Trogiru je osnovana Hrvatska interesna udruga ugostitelja s ciljem zaštite njihovog položaja. Za predsjednika trogirskog ogranka izabran je Nikica Ševo.  Udruga među ostalim ima za cilj smanjenje cijene roba i usluga kod dobavljača, osnivanje pravne pomoći ,burze inventara i personala.

10.5.2011.

HIUU - Prva crta obrane pred najezdom inspektora

Da su ugostitelji u nezavidnom položaju, već je godinama notorna činjenica, no pitanje je što oni sami mogu učiniti za promjenu tog stanja te koliko država ima sluha za one koji su na prvoj crti obrane hrvatskog turizma.

5.5.2011.

PODRUŽNICA Pobuna ugostitelja i pod Biokovom

Hrvatska interesna udruga ugostitelja formirat će regionalnu podružnicu za Makarsku rivijeru ovoga petka u makarskom hotelu “Meteor”.

15.4.2011.

Biser Mora: Hrvatska interesna udruga ugostitelja

Šesti Biser mora, ovogodišnji festival kulinarstva koji se u Supetru održava do nedjelje, za svoju promociju iskoristila je i Hrvatska interesna udruga ugostitelja, s ciljem upoznavanja bračkih ugostitelja s prednostima koje svojim članovima nudi.

1.3.2011.

Ujedinjeni ugostitelji za opstanak u EU

Ulaskom u EU, domaći ugostitelji dobit će oštru konkurenciju, no i bez te opasnosti na vidiku, razloga za osnivanje Hrvatske interesne udruge ugostitelja ne nedostaje. Udrugom će se osnažiti pozicija prema državi i dobavljačima, piše Novi list. U Hrvatskoj je 100 000 zaposlenih u ugostiteljstvu, a ni njihova radna mjesta nisu otporna na gospodarske ...

Vizija

Vizija Udruge je da bude vodeća  strukovna i interesna udruga u ugostiteljstvu u Republici Hrvatskoj s  ciljem promicanja interesa ugostitelja kao i dugoročnim ciljevima  razvoja ugostiteljstva.

Misija

Misija Udruge je biti strukovna interesna gospodarska udruga koja okuplja sve radnike u ugostiteljstvu, menadžere, stručnjake i poduzetnike, koja ima zadatak promicanja i zaštite interesa ugostitelja kao i općih interesa u ugostiteljstvu u Republici Hrvatskoj.