Zašto postati član?
prev
next

Novosti

18.2.2011.

Nova interesna udruga ugostitelja - predsjednik Miro Bogdanović

Više od 50 ugostitelja s područja cijele Dalmacije, na skupu u triljskom restoranu “Lovac” u četvrtak, osnovalo je Inicijativni odbor od sedam članova, kojemu su dali u zadaću da pripremi osnivačku skupštinu “Hrvatskog interesnog udruženja ugostitelja”.

14.2.2011.

Pobuna ugostitelja: Osnivamo udrugu

Voda je došla do grla! Ili ćemo se sami organizirati ili svi staviti ključeve u bravu – kazuju dalmatinski ugostitelji, koji ovih dana, mimo cehovske organizacije pri Obrtničkoj komori, osnivaju vlastitu udrugu.

13.2.2011.

Dalmatinski ugostitelji osnivaju interesnu udrugu

Dalmatinski ugostitelji osnovat će udrugu kojom će pojačati svoju pregovaračku snagu u razgovorima s dobavljačima, ZAMP-om, Državnim inspektoratom, bankama i ostalim subjektima u poslovanju.

Vizija

Vizija Udruge je da bude vodeća  strukovna i interesna udruga u ugostiteljstvu u Republici Hrvatskoj s  ciljem promicanja interesa ugostitelja kao i dugoročnim ciljevima  razvoja ugostiteljstva.

Misija

Misija Udruge je biti strukovna interesna gospodarska udruga koja okuplja sve radnike u ugostiteljstvu, menadžere, stručnjake i poduzetnike, koja ima zadatak promicanja i zaštite interesa ugostitelja kao i općih interesa u ugostiteljstvu u Republici Hrvatskoj.