Zašto postati član?
prev
next

Novosti

15.12.2012.

Večernji list o fiskalizaciji

fiskalizacija   Prijetnja Vladi: Zatvaramo 3000 kafića, idemo u štrajk!

14.12.2012.

Slobodna Dalmacija o fiskalizaciji

uvođenje fiskalnih blagajni od 1. siječnja pobunilo ugostitelje ‘Ministre Liniću, dajte nam disati još dva mjeseca’

11.12.2012.

Pobuna ugostitelja zbog neprovedivog roka fiskalizacije

Hrvatska interesna udruga ugostitelja i njeni članovi apsolutno podržavaju uvođenje fiskalizacije i prihvaćaju donešeni Zakon. Ono što muči ugostitelje jest datum stupanja na snagu ovog  Zakona od 1. siječnja 2013. koji će većina ugostitelja dočekati nespremno.   Nerealno je bilo za očekivati da će ugostitelji uložiti novac u skupu ...

30.10.2012.

HIUU o fiskalizaciji u medijima

Bogdanović i Glavina: Što će nam fiskalne blagajne bez interneta?

24.10.2012.

Aktualno o fiskalizaciji - intervju s potpredsjednikom HIUU

'Sve kasni jedno mjesec dana, i većina vlasnika lokala, restorana i hotela neće biti spremna za početak fiskalizacije 1. siječnja', smatra Tonči Glavina, potpredsjednik Hrvatske interesne udruge ugostitelja (HIUU). Kao najveće probleme ističe neinformiranost i što mnogi nemaju internetsku vezu.

Vizija

Vizija Udruge je da bude vodeća  strukovna i interesna udruga u ugostiteljstvu u Republici Hrvatskoj s  ciljem promicanja interesa ugostitelja kao i dugoročnim ciljevima  razvoja ugostiteljstva.

Misija

Misija Udruge je biti strukovna interesna gospodarska udruga koja okuplja sve radnike u ugostiteljstvu, menadžere, stručnjake i poduzetnike, koja ima zadatak promicanja i zaštite interesa ugostitelja kao i općih interesa u ugostiteljstvu u Republici Hrvatskoj.