Zašto postati član?
prev
next
Novosti

HIUU aktivnosti

Sretni smo da možemo s vama podijeliti informaciju o ostvarenju ambicioznog plana otvaranja prave Gastro ambasade Splita u Zagrebu.
Predstavnici Hrvatke interesne udruge ugostitelja (HIUU) i Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER) susreli su se s gradonačelnikom  Zagreba i njegovim stručnim timom aktivno pripremali projekt kojim bi ugostitelji i kuhari u regiji postali bogatiji za važno djelovanje u samom Zagrebu.

Gospodin Bandić je prepoznao važnost našeg kontinuiranog prisustva, rad s rastućim brojem aktivnih članova i izvođenja brojnih stručnih i društveno osjetljivih programa i akcija.

Smatramo i kako će se češćim gostovanjem u Zagrebu lakše utjecati na zakonodavne okvire u onim dijelovima koji se tiču naše struke (pružanje usluga, sezonski rad, pomoć malim obrtnicima i sl.). Hrvatska interesna udruga ugostitelja (HIUU) provodit će aktivnosti na jačanju članstva i značenja Udruge, te će pojačanim angažmanom osiguravati još povoljnije uvjete poslovanja za sve aktivne članove.


Projekt nailazi na odobrenje i podršku ministra turizma Veljka Ostojića i predsjednika Hrvatske gospodarske komore Nadana Vidoševića koji su također primili splitsku delegaciju, a razgovaralo se o „Hrvatskoj kvaliteti za turizam“, na temu kvalitete usluge.

Projekti koji u tom smjeru kreću biti će:

-          Intenzivni treninzi profesionalaca u ugostiteljstvu

-          Standardiziranje razina usluge i ocjenjivanje kvalitete usluge


Što kažu mediji pročitajte ovdje