Zašto postati član?
prev
next
Novosti

HIUU i METRO potpisali strateški ugovorDragi članovi Hrvatske interesne udruge ugostitelja,

Zadovoljstvo nam je izvijestiti kako su Metro Cash & Carry Hrvatska i Hrvatska interesna udruga ugostitelja (HIUU), jučer u Splitu potpisali strateški ugovor o suradnji te će zajednički raditi s ciljem promocije Hrvatske interesne udruge ugostitelje (HIUU) kroz komunikacijske kanale Metro Cash & Carryja.  

Metro Cash & Carry za HIUU osigurat će posebne nabavne cijene, marketinšku podršku, posebne popuste, a zajednički ćemo raditi na predstavljanju novih trendova na tržištu i aktivno sudjelovati u kampanjama kako bi doprinijeli rastu i razvoju naše udruge.


METRO Cash & Carry zastupljen je u 29 zemalja s preko 700 samoposlužnih veleprodajnih dućana. Uz broj radnika veći od 120.000 zaposlenih širom svijeta, ova veleprodajna tvrtka ostvarila je prodaju od oko 32 milijarde eura u 2012. Alpha

Metro Cash & Carry – veleprodajni centar broj 1 u Europi na prvo mjesto stavlja kvalitetu i sigurnost, kao i jačanje i širenje partnerstva s hrvatskim ugostiteljima. Uz širenje EU, proces integracije i skorašnji ulazak Hrvatske u EU, Metro Cash & Carry Hrvatska prepoznao je potencijal naše udruge te će svoju snagu i prednosti iskoristiti kako bi HIUU ostala konkurentna i unutar EU.


Potpisivanje ovog strateškog ugovora pokazalo je kako je Metro Cash & Carry Hrvatska spreman promicati, razvijati i štititi naše zajedničke interese kako bi pomogao napretku i razvoju HIUU, na čemu smo mu izuzetno zahvalni i vjerujemo kako će nam ova suradnja znatno pomoći u našim ciljevima. Naši članovi su i obrtnici i trgovačka društva – od fast food-ova, kafića, konoba i restorana pa sve do hostela, malih i velikih hotela, hotelskih naselja, kampova i marina.  Ovo novo partnerstvo i suradnja još su jedan korak u osiguravanju najboljih uvjeta poslovanja te nas dovodi bliže našem konačnom cilju, a to je značajno snižavanje direktnih troškova poslovanja naših članica.  Logično je da se veliki udružuju s velikima, te smo sigurni da će ovo strateško partnerstvo polučiti izvanredne rezultate, kako za Metro tako i za sve članice HIUU-a. Potpisivanje ovog ugovora dugoročno će nam donijeti brojne pogodnosti koje ćemo zasigurno iskoristiti najbolje što možemo, uz podršku Metro Cash & Carry Hrvatska, stoga pozivamo naše drage članove na kupnju u Metro Cach & Carry centrima kako bismo ostvarili naše zajedničke interese na obostrano zadovoljstvo i s ciljem uspješne dugoročne suradnje.

 

Za sve detalje vezane uz uvjete i suradnju HIUU i Metro kontaktirajte nas  u glavni ured u Splitu:

Hrvatska interesna udruga ugostitelja

Jobova 2, 21000 Split,
Kontakt mob: 095 326 9920,
E-mail: hiuu@hiuu.hr